Lieve Melanie

Ik wil je bedanken voor de bijzondere ervaring.

Op momenten dat jouw stem , met name in die stralende warme hoogte, vibreerde voelde ik mijn ziel volledig thuis komen.

Fantastisch dat je deze muziekvorm gevonden hebt om mensen te steunen of ,als een soort katalysator , de ontwikkeling van hun Zielspad te laten vervolgen. 

                                                                       Omhelzing van Betty (80 jr)

Het bracht me in een soort verlichting, zoals in de stille natuur.  Ik hoorde je woorden zingen die voor mij waarachtig waren en me ontroerden zonder terughoudendheid

Ik vond hett fijn dat er van mij helemaal niets verwacht werd en dat ik het gewoon mocht ondergaan.

Je stem is betoverend , echt waar. Het kon me niet lang genoeg duren

                                                                                                    Daniella

Ik ben zo blij

Het was zo mooi!

Ik kon echt mezelf zijn bij jou.

Ik was niet alleen, want jij was bij me . Samen vlogen we op de muziek en zo kon ik bij onbewuste gevoelens komen die vast zaten. Ik kon openen voor mijn verdriet en toen kon ik vrolijk zijn.

Ik kon mezelf zien zoals ik werkelijk ben, rustig vredig, authentiek en vol vertrouwen. Dus nu hoef ik niet meer bang te zijn of aan mezelf te twijfelen. Ik heb ook na lange tijd weer eetlust en ik voel me niet meer depressief.

Ik heb er veel aan om de opnames van de sessie te beluisteren.

Dankjewel

Nathalie

De zang van Melanie bood me troost. Ik vind het geweldig zo'n mooie stem zo persoonlijk mee te maken.

De improvisatie raakte aan dingen die me bezig houden en bevestigde dat ik op de goede weg ben. De liefde die vrij kwam sterkt me om het goede te doen.

Gerard

Het is veel fijner dan ik had gedacht. Ik had er een hele film bij. Zooo lekker! Een soort mini vakantie. Je hebt zo'n fijne stem.

Ingrid

Je lied maakt het zijn vanuit mijn hart weer sterker.

Ontroerend. Ik kan mezelf nogal verliezen in het zorgen voor anderen. Door jouw lied voel ik dat ik er echt mag zijn.

Jacqueline

Intens ontroerend en wonderschoon. Een gevoel van weemoed naar die staat van ongecompliceerdheid ,harmonie en zachtheid.. Het past zo ontzettend mooi bij alles wat er op dit moment gebeurt in mijn leven.

Terah

Ik heb het zingen de dagen erna nog gevoeld en gehoord. Ik denk dat ik voor het eerst na het overlijden van mijn moeder echt even helemaal ontspannen was. Toen ik thuis kwam heb ik ook echt een paar uur liggen slapen door alle herrie heen. Iets wat ik normaal niet kan. 

Het voelt alsof je me weer op weg geholpen hebt en dat is heel bijzonder. Dankjewel

Jelena

Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar het voelde meteen vertrouwd.

Melanie stelde me op mijn gemak en liet het aan mij over om te ervaren wat er gebeurde. Alles was goed

Het raakte me en het voelde als een cadeau. Een cadeau dat helemaal voorzag in waar ik op dat moment behoefte aan had. Al kwam dat als een verrassing. 

Maaike

Dit is een diep thuis komen, een samenvallen met mezelf. 

Heel bijzonder, groots, intens, puur en hemels. Ik voel het helemaal in mijn schedel en naar mijn kruin optrekken. 

Een diep verdriet, maar ook weldadig. 

Rust

Stephan

Wat een fijne en bijzondere ervaring. Ik werd me nog meer bewust van mijn innerlijke kracht. daardoor heb ik een groter vertrouwen gekregen in mezelf en in de toekomst.

Het lied dat je voor me zong is prachtig en krachtig en luister ik terug op momenten dat ik een boost nodig heb. 

Ik zou het iedereen aanraden

                                                                                                  Maud 23jr

De klank van jouw stem was zo mooi en rustgevend tijdens de uitvaart van mijn moeder. Het  gaf me de rust en helderheid om in volle aanwezigheid mijn speech te presenteren en de aanwezigheid van dierbaren te ervaren. 

Ik wil je hier uit de grond van mijn hart voor bedanken

Annemiek

Dit is liefde.

Het was een bijzondere en mooie ervaring! Jouw serene stem door mijn ziel te voelen gaan en te voelen uitvloeien in een zielendans.

Toen ik bij je weg liep was ik volledig geaard. Met een grote innerlijke rust en stilte ben ik naar huis gereden.

Liesbeth

Ik merk dat ik me de laatste dagen lichter voel en aan het neuriën ben.

Het is heel indrukwekkend wat jij met je stem kunt aanraken. Zo mooi hoe je woorden gaf aan mijn issue. Heel erg bedankt daarvoor.

Janien

Het is alsof een engel me in zijn armen wiegt.

Antoinette

Het is een opening. Plekken die pijn doen ga je voelen en helen. Daarna is alles minder erg. Er zit minder de rem op en er is meer vrolijkheid

Wim

Het maakt dat ik me herinner hoe het eigenlijk mag zijn, hemel en aarde. Als ik aan jouw zang terug denk voel ik dat ook weer. Onwijs mooi.

Suzanne

Ik kan er heel veel over zeggen, maar de hemel gaat gewoon open.

Fleur

Het antwoord op mijn vraag kwam tijdens het zingen echt uit mijzelf. Dat is heel anders dan wanneer iemand het je vertelt. Nu kon ik het terug halen en had ik er later ondersteuning van in mijn beslissingen.

Saskia

Ik hoor nog steeds hoe je voor me zong.

Het werkt als een anker.

Susan

Het was alsof mijn verdriet ging jubelen.

Sandra

Het geeft een enorme rust en vrede. 

Een gevoel van thuis komen en omhuld worden door liefde.

Erik

Thank you so much.

Through singing with you I felt a shift in my energy. We started from the centre of the heart and that space was so safe, honest and grounded, yet vulnerable at the same time. My confidence and the way I see myself has shifted. And then to sing it! Like being born again.

Mirka (geen zang ervaring)

Ik ben bij Melanie gaan zitten met een innerlijke vraag wat de volgende stap in mijn leven zal zijn.

Haar horen zingen is een bijzondere ervaring, als in een aubade van een klankbad zitten dat afgestemd is op jouzelf. Ik voelde me gedragen en heel ontspannen.

Toen Melanie na haar eerste klanklied vroeg of mij nog iets dwars zit of dat er een thema speelt in mijn leven vertelde ik haar altijd een blokkade te ervaren in het laten horen en zien van mezelf.

Daarop begon ze weer te zingen. Ze zong mijn naam en nodigde me uit het leven in te dansen en ik werd meteen in mijn hart geraakt en daarna voelde ik mijn keel. Haar lied werd steeds uitbundiger en ik begon mee te tikken. Er verscheen een glimlach op mijn gezicht. Totdat ik mezelf opeens mee hoorde zingen op haar klanken .Steeds voller en hoger gingen de klanken. Heerlijk vond ik het. Melanie vertelde me dat ik het ben die haar op deze manier laat zingen. "Er zit zoveel vreugde in je!" zei ze.

Toen ik buiten liep wist ik meteen dat ik die cursus zou gaan doen waar ik nog geen beslissing over had genomen, een groepscursus 'ZingJeEigenwijs' . Ik realiseerde dat dit dus de volgende stap in mijn leven is!

En, heel ontroerend, merkte ik dat het kleine kind in mij opeens geaccepteerd werd door me. Ik dacht:" Ja jij mag er zijn. Ik ga gewoon van je genieten in plaats van me te schamen voor je." Ik werd er zo blij van. En ik ga zeker nog een keer terug. Wie weet om nog meer samen te durven klinken! 

Melanie, dank je voor de prachtige afstemming in ons samen zijn.

Elise