Over Melanie Greve

Na de opleiding 'klassieke zang' op het conservatorium in Amsterdam heb ik altijd gewerkt als klassieke zangeres. Sinds 2005 heb ik een vaste baan in het koor van de Nationale Opera. Toch bleef ik altijd zoeken naar 'meer'. Ik heb cursussen gedaan op het gebied van stembevrijding, mantra zingen en improvisatie. Ik ben Ukelele gaan spelen, ook vanwege mijn diepe affiniteit met Hawaii en de dolfijnen die daar leven. Uiteindelijk is alles samen gekomen in het 'Helend Zingen' en begreep ik waar ik naar op zoek was. Dit te ontdekken was enorm vervullend voor mij. Ik ben dankbaar dat ik mensen waarvoor ik zing steeds weer mag zien in hun stralende werkelijkheid.

'Een Cursus in Wonderen' heeft al 25 jaar een speciale plek in mijn hart en mocht je daar mee bezig zijn, of daarin geinteresserd zijn, dan wissel ik daar graag met je over uit en kunnen we dat betrekken in de sessie. Het zingen kan je een gevoelsingang geven op de inhoud van de cursus.

Mijn missie is om mensen te helpen hemel en aarde in zichzelf te verbinden en dat wat daarbij in de weg zit te herkennen, te erkennen en te integreren in de Liefde die we zijn.